Inloggen

preview

Gisteren kregen we deze mail, gericht aan het team.

Wat een cadeau!

We wilden hem ook graag met u delen:

 

Elk jaar zie ik weer uit naar de goede wensen, gebracht door een kind van uw school en vergezeld van een klein kunstwerkje!
De eerste keer denk je dan aan een -op zich= nuttige hulpactie, maar de belangeloosheid van de gever benadrukt hier zeer de waarde van het cadeau !
Gedurende het nieuwe jaar blijft het zichtbaar en blijven de goede wensen in mijn huis "hangen".
Helaas was ik dit jaar niet persoonlijk aanwezig en kon ik mijn dank en de goede wensen niet teruggeven. Daarom dank ik u bij deze voor uw liefdeswens die onze aandacht voor elkaar zeker zal versterken.
Maar ook dank ik voor het mede opvoeden van onze kleinkinderen met andere, hogere waarden dan die van de ratio alleen.
Ik wens ook jullie als team en als persoon een liefdevol jaar toe, waarin je rustig je werk kunt doen, niet al te veel gehinderd door een maatschappij die het onderwijs maar al te vaak zo onnodig belast.