Inloggen

preview

Sjouwer 

 

Kerstgroeten

 

Ontbijt 

 

Viering

Wat was het weer een mooie avond gisteren! We zijn nog op zoek naar foto's, dus als u deze gemaakt heeft, dan graag delen met ondergetekende. Hier een foto van de verzameling van mevrouw Buitendijk, die door de jaren heen alle kerstgroeten bewaard heeft! Wat is het toch een mooie traditie. Dit maakt het vele werk meer dan waard.

Rest ons nog de opbrengst van de markt bekend te maken....

De leerlingenraad haalde met het rad van fortuin maar liefst €260,- euro op voor nieuw buitenspeelmateriaal en het potje voor de extraatjes (waaronder nog een paar IPads) werd gevuld met ruim €1000,-! Ongelofelijk wat een bedrag in twee uurtjes tijd. Dat zin heel wat koppen soep en broodjes knakworst! 

Op dit moment loopt het kerstontbijt ten einde en mag iedereen genieten van een welverdiende vakantie!

We willen wel nog even alle extra handen bedanken. Ouders van de ouderraad voor alle lekkers van gisteren en vandaag en hun tomeloze energie om er een feestje van te maken; alle knutselouders die zich hebben ingezet voor de mooie kraam met kerstcadeaus; alle giften ten behoeve van deze kraam; sjouwers, bouwers en opruimers; kerstworkshophelpers en dan vergeet ik er vast nog een heleboel! Jullie zijn top! 

Nogmaals een fijne vakantie en tot volgend jaar.