Inloggen

Laatste nieuws

preview
Al deze items (vaak in meervoud)en nog véél meer zijn te koop tijdens de rommelmarkt volgende week dinsdag 10 juli! Van 17.00 uur tot 19.00 uur kun je terecht om een leerlingset, een echt bureau, tafels en stoelen, gymmatten, klim- en klauterrekken, klokken, lampen, oude kaarten, maar ook speelgoed, puzzels, spelletjes, boekjes etc. voor een leuk prijsje aan te schaffen. Dit wil je niet missen!
preview

Dit jaar was de jaaropening heel speciaal. 

Meester Jordi dacht ongemerkt te kunnen gaan trouwen in de zomervakantie, maar wij zouden Westwoud niet zijn als we dat zomaar lieten gebeuren.

Vandaar dat we besloten om het nog even dunnetjes over te doen.

Buiten meester Jordi om werden alle kinderen verzocht om in hun mooiste feestkleding te komen en verzamelden we op het plein. Toen iedereen zat, werd Jordi met zijn klas gehaald. Hij dacht dat de jaaropening op een ander tijdstip zou plaatsvinden en dat we vergeten waren hem te melden dat het veranderd was. Toen juf Esther met een algemeen verhaal over het nieuwe schooljaar begon, kwamen er uit alle hoeken bruiden die graag wilden trouwen en wel met meest Jordi! Of hij wilde of niet, hij moest het spelletje meespelen. Uiteraard stribbelde hij tegen, want deze bruiden konden toch echt niet tippen aan zijn eigen Lobke! Na wat gekibbel tussen de bruiden verscheen er aan de overkant van de weg opeens nog een bruid, vergezeld door een prachtig bruidsmeisje en de ambtenaar van de burgelijke stand. De verrassing was compleet toen dat zijn Lobke en dochtertje Juul bleken te zijn, die in ons complot zaten. Jordi werd in zijn touwpak gehezen en voor het aanzien van de hele school werd het ja-woord opnieuw uitgesproken.

Jordi, Lobke en Juul gefeliciteerd! Geniet van de foto's :) voor deze keer stijlvol in zwart/wit.

preview

Hoera Stijn is geboren!


Juf Esther is vrijdag bevallen van een gezonde Zoon.


Moeder en zoon (en vader en grote broer) maken het goed!
Stijn

preview

Sjouwer 

 

Kerstgroeten

 

Ontbijt 

 

Viering

Wat was het weer een mooie avond gisteren! We zijn nog op zoek naar foto's, dus als u deze gemaakt heeft, dan graag delen met ondergetekende. Hier een foto van de verzameling van mevrouw Buitendijk, die door de jaren heen alle kerstgroeten bewaard heeft! Wat is het toch een mooie traditie. Dit maakt het vele werk meer dan waard.

Rest ons nog de opbrengst van de markt bekend te maken....

De leerlingenraad haalde met het rad van fortuin maar liefst €260,- euro op voor nieuw buitenspeelmateriaal en het potje voor de extraatjes (waaronder nog een paar IPads) werd gevuld met ruim €1000,-! Ongelofelijk wat een bedrag in twee uurtjes tijd. Dat zin heel wat koppen soep en broodjes knakworst! 

Op dit moment loopt het kerstontbijt ten einde en mag iedereen genieten van een welverdiende vakantie!

We willen wel nog even alle extra handen bedanken. Ouders van de ouderraad voor alle lekkers van gisteren en vandaag en hun tomeloze energie om er een feestje van te maken; alle knutselouders die zich hebben ingezet voor de mooie kraam met kerstcadeaus; alle giften ten behoeve van deze kraam; sjouwers, bouwers en opruimers; kerstworkshophelpers en dan vergeet ik er vast nog een heleboel! Jullie zijn top! 

Nogmaals een fijne vakantie en tot volgend jaar.

 

preview

Wat werd er hard gezongen! Hier en daar staat de spanning op de gezichtjes, maar wat waren de grote kinderen weer lief en zorgzaam voor de kleintjes... We waren dan ook blij dat Sinterklaas ook dit jaar weer heeft besloten om ons met een bezoek te verblijden!

 

preview

In het zonnetje genieten van een lekkere maaltijd. De kinderen lieten het zich goed smaken! Kookouders bedankt!

preview

In verband met de komende veranderingen m.b.t. de privacy op Facebook, hebben we de schoolpagina (tijdelijk) offline gehaald. We zullen foto's verwijderen en/of "reclaimen". In het vervolg zullen we geen fotoalbums meer aanmaken op Facebook en alleen losse foto's plaatsen waar kinderen minder herkenbaar op staan. De foto's waar kinderen herkenbaar op staan zullen alleen nog via een veilige weg met u gedeeld worden (achter de inlog op SchouderCom).

preview

Gisteren kregen we deze mail, gericht aan het team.

Wat een cadeau!

We wilden hem ook graag met u delen:

 

Elk jaar zie ik weer uit naar de goede wensen, gebracht door een kind van uw school en vergezeld van een klein kunstwerkje!
De eerste keer denk je dan aan een -op zich= nuttige hulpactie, maar de belangeloosheid van de gever benadrukt hier zeer de waarde van het cadeau !
Gedurende het nieuwe jaar blijft het zichtbaar en blijven de goede wensen in mijn huis "hangen".
Helaas was ik dit jaar niet persoonlijk aanwezig en kon ik mijn dank en de goede wensen niet teruggeven. Daarom dank ik u bij deze voor uw liefdeswens die onze aandacht voor elkaar zeker zal versterken.
Maar ook dank ik voor het mede opvoeden van onze kleinkinderen met andere, hogere waarden dan die van de ratio alleen.
Ik wens ook jullie als team en als persoon een liefdevol jaar toe, waarin je rustig je werk kunt doen, niet al te veel gehinderd door een maatschappij die het onderwijs maar al te vaak zo onnodig belast.

 

preview

Wat deden ze het allemaal goed! De kinderen van groep 5 en 6 én die van groep 7 en 8. De jury had een zware klus, maar wist haarfijn alle tops te benoemen van elke deelnemer. Het zijn allemaal kampioenen in onze ogen, maar degene die doorgaat naar de volgende regionale ronde (en daarna provinciaal en landelijk volgens eigen zeggen) is Werre. Hij liet Wiplala echt tot leven komen. Gefeliciteerd jongen en veel succes!

 

groep 5/6 groep 7/8 werre